جلسه توجیهی ریاست محترم دانشگاه با ناظرین امتحانات لیسانس و ماستری سمستر خزانی 1401

روز شنبه تاریخ 12/9/ 1401 جلسه توجیهی در مورد نحوه برگزاری امتحانات پایانی سمستر خزانی سال 1401 در سالن جلسات ریاست با حضور آقای دکتر ثابت رئیس دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) – افغانستان، رؤسای دانشکده‌ها و ناظرین امتحان برگزار شد.

ریاست محترم دانشگاه فرمودند مقررات وزارت تحصیلات عالی و دانشگاه اصل اساسی در برگزاری امتحانات پایانی است همچنان ایشان بر نظارت دقیق و جدی از پروسه امتحانات تأکید نمودند.

قابل‌یادآوری است برای امتحانات خزانی سال 1401 محل برگزاری امتحانات در مقاطع لیسانس دانشکده‌های علوم اسلامی، علوم انسانی، فقه و حقوق از سالن همایش‌ها استفاده خواهد شد و از سالن طبقات برای مقاطع ماستری به کار گرفته خواهد شد.