جلسه شورای علمی دانشگاه با حضور ریاست مکرم دانشگاه جناب آقای دکتر ثابت

جلسه شورای علمی دانشگاه با حضور ریاست مکرم دانشگاه جناب آقای دکتر ثابت، معاونین، روسای دانشکده‌ها و سائر اعضای شورای علمی دانشگاه برگزار شد. این نشست که با تلاوت آیات کلام‌الله مجید آغاز گردید، در آغاز جلسه ریاست محترم دانشگاه به همه اعضای جلسه خیرمقدم گفته و برخی جابجایی‌های اداری که از طرف ریاست انجام‌شده بود را به اعضا اعلام نمودند، در ادامه جلسه موضوعی را جناب آقای دکتر صداقت به‌عنوان مرکز پرسش و پاسخ طرح کرد و اعضای حاضر بر نحوه و چگونگی آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت که درنتیجه ریاست محترم دانشگاه ایجاد مرکز پرسش و پاسخ به شبهات را نیاز ندیده و به صورت مرکز مستقل مورد تأیید قرار نگرفت، ایشان فرمودند که بخش پرسش و پاسخ و ایجاد آن در مرکز فرهنگی و معاونت فرهنگی و مرکز پژوهش قابل‌طرح بوده و آن مراکز پاسخ به شبهات را مدیریت کنند.