بازدید ریاست دانشگاه بین‌المللی المصطفی افغانستان جناب آقای دکتر ثابت از دانشگاه کاتب افغانستان

ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی در افغانستان جناب آقای دکتر ثابت و هیئت همراه روز سه‌شنبه مورخ 8/9/1401 از دانشگاه کاتب افغانستان در کابل بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید ریاست محترم دانشگاه کاتب جناب آقای دکتر علی احمد یوسفی، دکتر محمد یحیی بلاغت معاون علمی تدریسی و انجینیر علیزاده معاون امور محصلان و دکتر محمدابراهیم رضایی ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی ضمن استقبال و خوش‌آمد گویی به رئیس دانشگاه المصطفی جناب آقای دکتر ثابت و همراهان از تشریف آوری ایشان اظهار سپاس و امتنان نمودند.

دکتر بلاغت معاون علمی – تدریسی دانشگاه کاتب هم ضمن خوش‌آمد گویی اظهار داشتند:

ایران خانه اول ماست و ما در ایران رشد کردیم. بنده بیشتر از آنکه دانشجوی حقوق باشم افتخار دانشجوی فقه المصطفی را دارم. امیدواریم که میزبان خوبی باشیم.

دکتر ثابت ریاست محترم دانشگاه بین‌المللی المصطفی با سپاس و تشکر فراوان از وقت و فرصت داده‌شده از حضور در دانشگاه کاتب اظهار خرسندی نموده و. امیدواری نمود این دیدار زمینه‌های همکاری‌ها و تفاهم‌نامه‌های مشترک را فراهم نماید. توضیحات درباره برنامه و فعالیت‌های المصطفی را به دیدار مجدد در محل دانشگاه بین‌المللی المصطفی موکول نمودند.

استاد یوسفی ریاست دانشگاه کاتب درباره تأسیس و فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه کاتب توضیحات کاملی را ارائه نمودند؛ و جمهوری اسلامی ایران را الگو و مدل و نمونه خوبی برای کشورهای اسلامی و افغانستان دانستند که مردم می‌توانند خودشان نسبت به سرنوشتشان تصمیم‌گیری نمایند. ایشان المصطفی را با توجه به نمایندگی‌های متعددی که در کشورها دارد یک دانشگاه فراملی توصیف نموده و خواهان همکاری مشترک و عملی در زمینه‌های مختلف شدند و گفتند از تجارب شما استفاده خواهیم کرد و امید است تفاهم عملیاتی گردد.

دکتر افشاگر معاونت علمی – تدریسی، دکتر حکمت معاونت پژوهشی، دکتر عالمی ریاست محترم مرکز پژوهشی و آمریت ارتباطات؛ و دکتر واعظ زاده مسؤول ارتباطات دانشگاه المصطفی همراه ریاست محترم در این بازدید بودند.

در پایان این دیدار صمیمانه بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه کاتب و آشنایی با آن‌ها از برنامه‌های آقای دکتر ثابت در این بازدید دوساعته بود.