تجلیل از روز ملی بیرق در دانشگاه المصطفی

در المصطفی(ص) از روز بیرق جمهوری اسلامی افغانستان تجلیل شد

حکومت وحدت ملی در یکصدمین سال استرداد استقلال افغانستان هفتم ماه اسد را «روز ملی پرچم افغانستان» اعلام کرده بود و مراکز مختلف اعم از نهادهای دولتی و خصوصی از روز پرجم تجلیل می‌کنند

دانشگاه بین المللی المصطفی(ص) از روز ملی بیرق جمهوری اسلامی افغانستان تجلیل نمود. در محفلی که به همین منظور در مسجد دانشگاه المصطفی با حضور کدر علمی، مسئولان، کارمندان و برخی از دانشجویان برگزار شده بود، معاون فرهنگی تربیتی (جناب آقای دکتر حسینی بلخی) و رئیس دانشکده علوم انسانی (جناب آقای دکتر احمد ذبیح افشاگر) به نمایندگی از هیئت رهبری سخنرانی نمودند. دکتر حسینی گفت: بیرق هر کشور بخشی از هویت ملی آن کشور است؛ در افغانستان علاوه بر اینکه برافراشته بودن پرچم ملی نماد شجاعت، شهامت و روحیه شهادت طلبی نیروهای مسلح و همیشه پیروز ما می‌باشد.

آقای دکتر افشاگر روز ملی بیرق را خدمت ملت با غیرت و وطن‌دوست سرزمین مبارکباد گفت و بر لزوم وحدت و همدلی همه مردم حول محور پرچم سه رنگ کشور که نمادهای اسلامی و دینی در آن تعبیه شده است، برای استقلال، آزادی و امنیت ملی تلاش کنند.

رئیس دانشکده علوم اسلامی دانشگاه المصطفی(ص) گفت: پرچم سه رنگ ملی بیانگر هویت تاریخی، ملی و سیاسی افغانستان عزیز است که مردم آزاده و سلحشور ما در طول تاریخ با خون پاک جوانان خود، این پرچم را بلند و سرافراز نگهداشته و بخاطر حفظ عزت و عظمت افغانستان قربانی‌های فراوانی تقدیم نموده است لذا برهمه‌ی ما لازم است تا از «بیرق ملی» تجلیل کنیم. وی از درگاه الهی برای تحقق صلح، امنیت و رفاه حال مردم دعا کرد.