منتشر شده در : 1401/09/03

کارگاه آموزشی تمرکز حواس برگزار شد

مرکز مشاوره دانشگاه بین‌المللی المصطفی در افغانستان کارگاه آموزشی «تمرکز حواس» را ساعت 3 بعد از ظهر روز سه‌شنبه تاریخ 1/9/1401 در نمازخانه این دانشگاه برگزار کرد. مدرس این کارگاه آقای محمد عارف صداقت، آمر مرکز کاریابی دانشگاه المصطفی در افغانستان بود و بیش از 70 دانشجو از دانشجویان برادر در این کارگاه آموزشی اشتراک نمودند.

ابتدا آقای عبدالسمیع محبی با تلاوت قرآن کریم این برنامه را آغاز نمودند و بعد آقای محمد عارف صداقت در مورد تمرکز حواس مواردی همچون: مفهوم تمرکز، مفهوم حواس، انواع حواس، مفهوم حواس‌پرتی، اهمیت تمرکز حواس، توانایی انسان برای تمرکز حواس، عوامل تمرکز حواس در مطالعه، موانع تمرکز حواس در مطالعه مطالب ارزشمند و سودمندی را ارائه نمودند.

این کارگاه آموزشی به مدت 1 و نیم ساعت برگزار شد و در اخیر با پاسخ به سؤالات اشتراک کنندگان به پایان رسید.