اطلاعیه ها

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان برگزارمی‌شود:کارگاه آموزشی ویرایش نگارشی- زبانی.
ادامه مطلب
برگزاری نشست علمی« بررسی شرح و تحلیل تربیتی متن زیارت اربعین» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان
اعلام نتایج کانکور متفرقه خزانی 1403
ادامه مطلب
نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار می کند،نشست علمی شرح و تحلیل تربیتی متن زیارت اربعین امام حسین(ع)
ادامه مطلب
به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان برگزارمی‌شود ،کارگاه آشنایی با نرم افزارهای نور.
ادامه مطلب
نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار می کند ،نشست علمی آثار و پیامدهای تربیتی شرکت در همایش میلیونی اربعین حسینی در عراق.
ادامه مطلب
نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار می کند،نشست علمی نقش اربعین حسینی در بیداری اسلامی.
ادامه مطلب
نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار می کند، نشست علمی خطبه حضرت امام سجاد(ع) در شام و نقش آن در بیداری مسلمانان.