منتشر شده در : 1402/09/08

امتحانات سمستر خزانی سال 1402 برادران در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

روز دوشنبه تاریخ 1402/9/6  روز سوم امتحانات سمستر خزانی سال 1402 برادران در سالن برگ اجتماعات نمایندگی دایر گردید.

امتحان روز سوم  طبق برنامه امتحانی در دو تایم  برگزار شد، بعد از ورود محصلین در سالن اجتماعات و قرار گرفتن هر محصل در چوکی تعیین شده، امتحان تایم اول  با  تلاوت قرآن کریم توسط قاری حسینی  یکی از دانشجویان علوم تربیتی مقطع لیسانس آغاز گردید.

در تایم اول به تعداد 146 دانشجو از دیپارتمنت‌های مدیریت، اقتصاد، علوم تربیتی در مقطع لیسانس اشتراک داشتند.

در تایم دوم امتحانی با تلاوت قرآن کریم توسط نورالهدا  یکی از دانشجویان  مقطع ماستری آغاز شد، در این تایم امتحانی به تعداد 196 دانشجو از دیپارتمنت‌های مدیریت آموزشی، مدیریت دولتی، مدیریت، فقه معارف اسلامی، اقتصاد در مقاطع لیسانس و ماستری اشتراک داشتند.

در هر دو تایم امتحانی مسئولین برگزاری امتحانات مطابق قوانین و مقررات وزارت تحصیلات عالی نکاتی که دانشجویان درصحنه امتحان باید مراعات کنند را تذکر دادند و به‌منظور برگزاری امتحان به شکل منظم توسط ناظرین و دوربین‌های فیلم‌برداری نظارت جدی صورت گرفت.