<

منتشر شده در : 1404/09/25

باز دید ها:19

برگزاری نشست فرهنگی « گام آغازین گفتگو در کلام امیرالمومنین(ع)» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست فرهنگی « گام آغازین گفتگو در کلام امیرالمومنین(ع)» روز سه شنبه تاریخ 1404/9/25 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای علی شاه فایق برگزار گردید.

ایشان در ابتدای سخنان خود، حدیثی ارزشمند از امام علی علیه‌السلام را به‌عنوان محور اصلی نشست مطرح کردند و گفتند که حضرت علی(ع) می فرماید: «اُنظُر إلى ما قالَ و لا تَنظُر إلى مَن قالَ؛ به گفته بنگر، نه به گوینده آن». آقای فایق تأکید کردند که این حدیث، سنگ‌بنای فرهنگ گفت‌وگو و اندیشه‌ورزی صحیح در جامعه اسلامی است.
در ادامه، ایشان با اشاره به اهمیت محتوای سخن در تعاملات اجتماعی، بیان کردند که بسیاری از سوء‌تفاهم‌ها و اختلافات، ناشی از توجه بیش از حد به گوینده و جایگاه اجتماعی اوست، نه به حقیقت سخن. به گفته ایشان، امام علی(ع) با این بیان حکیمانه، انسان را به آزاداندیشی و دوری از تعصب دعوت می‌کند و معیار قضاوت را «حق» قرار می‌دهد، نه اشخاص.
ایشان اظهار داشتند که اگر این اصل در فضای گفت‌وگو رعایت شود، زمینه شنیدن دیدگاه‌های متنوع، رشد فکری و تقویت روحیه نقدپذیری فراهم خواهد شد و جامعه به سمت خردجمعی و تفاهم بیشتر حرکت می‌کند.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28