منتشر شده در : 1402/03/02

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان نشست علمی اهمیت تربیت دینی از نظر علامه مصباح یزدی (ره) برگزار گردید.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان نشست علمی اهمیت تربیت دینی از نظر علامه مصباح یزدی (ره) در تاریخ 1402/2/31 در سالن دفاعیه نماینگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار گردید.

این نشست، پیش نشست همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی (ره)» بود.

در این نشست علمی محمد آصف حکمت و محمد عارف صداقت کارشناسان و محمدصادق عادلی دبیر علمی برنامه بودند.

آقای حکمت ضمن عرض تبریک به‌ مناسبت دهه کرامت در ابتدا به بیان برجستگی‌های علامه مصباح به‌عنوان متفکر جامع و ژرف‌نگر اشاره نمود و راجع به دستاوردهای نظری و عملی ایشان سخن گفت. ایشان سپس به تعلیم و تربیت دینی از منظر علامه مصباح یزدی (ره) پرداخت و آن را فرایندی مداوم و مستمر انتقال و تعمیق دانش‌ها و بینش‌ها، پالایش گرایش‌ها و به فعلیت‌رسانی توانش‌های فرد انسانی در راستای تقرب الهی معرفی نمود.

آقای صداقت نیز در تکمیل سخنان آقای حکمت بیان داشت که علامه مصباح یزدی (ره) توجه ویژه‌ای به مسئله تعلیم و تربیت به‌عنوان موضوع کانونی جامعه مبذول داشت و در این راستا عملاً اقدامات مؤثر و قابل قدر انجام داد. ایشان ساحت‌ها و ابعاد مختلف تربیت را از منظر علامه مصباح یزدی بیان نمود.

این نشست علمی با استقبال گسترده دانشجویان مواجه شد.