منتشر شده در : 1402/03/01

توسط نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه- افغانستان، مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در تاریخ 1402/2/31 برگزار شد.

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) مراسم باشکوهی با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی در سالن همایش‌های نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه-افغانستان برگزار شد. مجری برنامه جناب آقای صداقت بود و در ابتدای برنامه آقای عزیز الله خلیلی آیاتی چند از کلام‌الله مجید را تلاوت نمود و در ادامه آقای علی سینا سبحانی مدیحه‌سرایی نمود. سپس استاد اسدالله جعفری ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز هفته کرامت و روز تکریم دختران و تشکر از ریاست محترم نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه – افغانستان که در راستای ترویج معارف دینی گام‌های مؤثر و بلندی را برداشته است، وی در مورد چرایی عظمت والا و جایگاه علمی حضرت معصومه (ع) در میان بقیه فرزندان امام موسی کاظم (ع) به‌جز امام رضا (ع) بیانات زیبایی را ارائه داشتند.

در اخیر مراسم با دعای خیر به پایان رسید.