منتشر شده در : 1402/02/27

بازدید رئیس اجرایی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان از نمایندگی جامعه المصطفی در افغانستان

جناب آقای استاد عبدالبر رئیس اجرایی اتحادیه دانشگاه ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان در چهارشنبه مورخ 27/2/1402 با حضور در نمایندگی جامعه المصطفی در افغانستان با ریاست نمایندگی  حجت الاسلام دکتر ثابت دیدار کرد. در ابتدای این دیدار رئیس نمایندگی المصطفی در افغانستان ضمن خیر مقدم به آقای استاد عبدالبر از حضور رئیس اجرایی اتحادیه در نمایندگی جامعه المصطفی اظهار خرسندی نمود. در ادامه این دیدار استاد عبدالبر به معرفی اتحادیه دانشگاه ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان و روند تشکیل آن پرداخت. همچنین ایشان  برخی از دستاوردهای این اتحادیه در حمایت از دانشگاه ها و موسسات تحصیلات عالی خصوصی افغانستان را تشریح نمودند. و هدف از این بازدید را آشنایی با جامعه المصطفی العالمیه و یافتن زمینه های همکاری بیشتر جامعه المصطفی با اتحادیه دانشگاه و موسسات تحصیلات عالی افغانستان دانستند.

در ادامه این دیدار ریاست نمایندگی به تشریح برنامه‌ها و دستاوردهای نمایندگی جامعه المصطفی در افغانستان پرداختند و نسبت به همکاری و حمایت از تحصیلات عالی افغانستان در زمینه های مختلف علمی، آموزشی و نرم افزاری اعلام آمادگی نمودند. در پایان این دیدار رئیس اجرایی اتحادیه دانشگاه های افغانستان از بخش های مختلف نمایندگی المصطفی در افغانستان بازدید نمودند.