<

منتشر شده در : 1404/04/10

باز دید ها:4

برگزاری جلسه تفسیر قرآن کریم در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

جلسه تفسیر قرآن کریم روز دوشنبه تاریخ 1404/4/9 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای مولوی قانت برگزار گردید.

ایشان در این جلسه با قرائت آیه مباهله گفتند: خداوند متعال در این آیه می فرماید: فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَةَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ؛ پس اگر بعد از آن همه دانشی که برایت آمد، [باز] کسانی با تو درباره [حضرت عیسی] به مجادله برخیزند، بگو: بیایید ما فرزندان خود و شما فرزندانتان، ما زنان خود و شما زنانتان، و ما جان‌های خود و شما جان‌هایتان را فرا بخوانیم، سپس دعا کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم».

ایشان در تفسیر این آیه گفتند: این آیه زمانی نازل شد که مسیحیان نجران بر سر حقیقت حضرت عیسی (ع) با پیامبر اکرم (ص) بحث می‌کردند. آنان اصرار داشتند که عیسی، «پسر خدا» است. خداوند دستور داد اگر پس از اقامه حجت و روشن شدن حقیقت باز هم لجاجت کردند، آن‌ها را به مباهله دعوت کن: یعنی همگی جمع شوند و از خدا بخواهند که هرکدام دروغ می‌گویند، لعنت الهی بر او نازل شود. طبق روایات معتبر، پیامبر (ص) در این مباهله حضرت علی (ع)، حضرت فاطمه (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را همراه خود آورد و فرمود:

«ابناءنا» = حسن و حسین، «نساءنا» = فاطمه، «انفسنا» = علی»،  این آیه فضیلتی بزرگ برای اهل بیت (علیهم‌السلام) است و جایگاه معنوی ایشان را نشان می‌دهد.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28