<

منتشر شده در : 1403/09/17

باز دید ها:37

برگزاری نشست فرهنگی- تربیتی«حیا و عفت در سیره فاطمه زهرا(س)» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست فرهنگی- تربیتی« حیا و عفت در سیره فاطمه زهرا(س)» روز پنجشنبه تاریخ 1403/9/15 در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان است با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و کارشناسی سید آقاحسن حسینی برگزار گردید.
نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و سپس نوحه خوانی توسط مجتبی رضایی و روضه خوانی اجرا گردید.
وی فضیلت اخلاقی عفت را یکی از فضایل کلیدی و مهم دانست که حد وسط نیروی درونی جلب و جذب منافع یعنی قوه شهویه است. 
حسینی بلخی با تلاوت آیه «زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالْأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ذَلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا (آل‌عمران ۱۴) بر لزوم دوری از افراط و تفریط در لذت پرستی و لذت گریزی تاکید کرد و  گفت: دوری از اجتماع و تعامل با مردم و رهبانیت در اسلام مردود است. 
رئیس دانشکده علوم اسلامی با اشاره به انواع عفت یعنی در گفتار، عفت در رفتار، عفت در خوردن، عفت در نگاه کردن، عفت در پوشش و لباس، عفت گوش و عفت دامن، گفت: انسان مسلمان اعم از زن و مرد باید مواظبت همه جانبه نماید و قوه جذب و لذت را تحت فرمان عقل و شرع در آورد.
ایشان با اشاره به سیره حضرت فاطمه (س) در رعایت ساحت‌های مختلف عفت چشمی، زبانی، پوششی و رفتاری، آن حضرت را الگوی برتر زنان و مردان معرفی نمود و گفت: فصاحت و بلاغت و متانت کلامی حضرت صدیقه طاهره (س) در خطبه فدکیه و در حدیث کسا مشهود است. عفت در خوردن در سیره بی‌بی دو عالم به حد اعلا و همراه با ایثار است که نزول سوره هل اتی یک نمونه از ایثار آن حضرت است.

 

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28