<

منتشر شده در : 1403/09/11

باز دید ها:34

برگزاری نشست فرهنگی- تبیینی«قوت در عبادت و فهم احکام» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست فرهنگی- تبیینی«قوت در عبادت و فهم احکام» روز شنبه تاریخ 1403/9/10در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای محمدعارف رضایی برگزار گردید.
ایشان گفتند: مِن دُعائِها عليهاالسلام: «اَلّلهُمَّ اِنّى اَسْـأَلُكَ قُـوَّةً فى عِبـادَتِكَ وَتَبَصُّرا فى كِتابِكَ وَفَهْما فى حُكْمِكَ، اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّـدِ وَالِ مُحَمَّـدٍ وَلاتَجْعَلِ الْقُرْانَ بِنا ماحِلاً وَالصِّراطَ زائِلاً وَمُحَمَّـدا صَلَى اللّهُ عَلَيهِ وَالِهِ عَنّـا مُوَلِّيا». 
آقای رضایی گفتند: يكى از دعاهاى حضرت زهرا عليهاالسلام اين بود: «بارالها: نيرومندى در بندگيت و بينش روشن در كتابت و فهم و درك احكامت را از تو خواستارم. خدايا بر محمد و آل محمد درود فرست و قران را دور از دسترس ما و پل صراط را لغزشگاه ما و محمد صلي الله عليه و آله را رويگردان از ما قرار مده».
ایشان اظهار داشتند: در خصوص این مطلب که در قالب دعا از زبان حضرت زهرا(س) دختر نبی مکرم اسلام(ص) بیان شده است چند مسله مورد تاکید است:
1- عبادت عاشقانه و لذت بردن از عبادت خداوند و ارتباط با او.  2- ارتباط مستمر و بصیرت زا با قران کریم 3- فهم درست احکام و که نتیجه آن می شود عمل با کیفیت و با خلوص نیت. نکته دیگر این است: برای بدست آوردن این خواسته باید تلاش کرد دعای تنها کافی نیست و باید عملا کیفیت عبادات و بهره مندی از قرآن را بالا برده و در فهم درست احکام تلاش نماییم.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28