<

منتشر شده در : 1403/09/03

باز دید ها:38

برگزاری نشست فرهنگی- تبیینی«ادب و احترام متقابل» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست فرهنگی- تبیینی«ادب و احترام متقابل» روز پنجشنبه تاریخ 1403/9/1در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای سرور حسینی برگزار گردید.
ایشان در سخنان خویش گفتند: امام علی(ع) در حدیثی می فرماید: یا مؤمن! إنَّ هذا العلمَ و الأدبَ ثَمَنٌ، فَاجْتَهِدْ في تَعَلُّمِهِمَا، فَإنَّ ما يَزِيدُ في عِلْمِكَ و أَدَبِكَ، يَزِيدُ في ثَمَنِكَ و قَدْرِكَ؛ ای انسان مومن، فرهنگ و ادب ارزش انسانی تو است، سعی کن از آنها بیشتر برخوردار شوی زیرا هر چه از آنها بیشتر برخوردار گردی ارزش و منزلت تو افزون تر می شود.».
آقای حسینی گفتند: ادب و احترام متقابل در قرآن و روایات از اهمیت بالایی برخوردار است و به عنوان اصلی اساسی در روابط انسانی مطرح می‌شود. قرآن کریم در آیات مختلف بر اهمیت احترام به یکدیگر تأکید می‌کند و انسان‌ها را به رفتار نیکو و حسن معاشرت دعوت می‌نماید. به عنوان مثال، خداوند در سوره الحجرات می‌فرماید: «ای کسانی که ایمان آوردید! از بسیاری از گمان‌ها بپرهیزید؛ زیرا برخی از گمان‌ها گناه است». این آیه نشان می‌دهد که احترام به شخصیت و نظرات دیگران حائز اهمیت است و باید از قضاوت‌های نادرست پرهیز کرد. 
ایشان گفتند: همچنین در روایات ائمه معصومین(ع)، آداب معاشرت و احترام به والدین، بزرگ‌ترها و حتی هم‌نوعان تاکید شده و رفتار محترمانه به عنوان یکی از بهترین راه‌های نزدیک شدن به خداوند معرفی می‌شود. این آموزه‌ها نه تنها به تقویت روابط فردی و اجتماعی کمک می‌کنند، بلکه به ایجاد جامعه‌ای سالم و پویا نیز می‌انجامند.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28