<

منتشر شده در : 1403/08/29

باز دید ها:14

برگزاری نشست فرهنگی- تبیینی«نقش و منزلت زن در خانواده و اجتماع از منظر نهج‌البلاغه» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان

نشست فرهنگی- تبیینی«نقش و منزلت زن در خانواده و اجتماع از منظر نهج‌البلاغه» روز دوشنبه تاریخ 1403/8/28در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با حضور اساتید و کارمندان نمایندگی و ارائه آقای محمدعلی نظری برگزار گردید.
ایشان با تمسک به حدیثی از امام علی(ع) گفتند: امام علی (ع) می فرماید: «لاَ تَمْلِكِ اَلْمَرْأَةَ مَا جَاوَزَ نَفْسُهَا فَإِنَّ اَلْمَرْأَةَ رَيْحَانَةٌ وَ لَيْسَتْ بِقَهْرَمَانَة؛ زن را به کار بیش از توانش مگمارید.همانا زن ریحانه است نه قهرمان» (نهج البلاغه ، نامه 31)؛
آقای نظری گفتند: از منظر اسلام زن از جایگاه و منزلت ممتازی هم در خانواده و هم در اجتماع برخوردار است و کلام گهربار امیرالمؤمین (ع) به روشنی جایگاه والای زن را از دیدگاه اسلام بیان می‌کند. طبق فرمایش امام علی (ع) زن از جنس گل، طراوت، لطافت و زیبایی است نه خدمت‌کار و ابزار برآوردشدن خواست‌های مردان؛ به همین دلیل باید شأن و حرمت زنان در خانه اجتماع حفظ گردد و به آن‌ها نقش‌هایی واگذار گردد که با طبیعت ایشان سازگار است. 
ایشان افزود: با توجه به ساختار وجودی زن، در اسلام بر نقش تربیتی زن در خانه و اجتماع تأکید فراوان شده است. زن در اسلام قبل از هرچیز به عنوان مربی، معلم و تربیت‌کننده انسان مطرح است، زن انسان‌ساز، فرهنگ‌ساز و جامعه‌ساز است.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28