منتشر شده در : 1403/07/30

کتاب «واکاوی آیین منقبت خوانی در افغانستان» از سوی نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان چاپ و منتشر شد

مایندگی جامعة المصطفی افغانستان در ادامۀ فعالیت‌های تحقیقی خود، این‌بار کتاب «واکاوی آیین منقبت خوانی در افغانستان» که توسط آقای سیدجمال الدین موسوی نوشته و در طی 6 فصل تدوین گردیده است را در سال1403 چاپ و منتشر کرد.
در این کتاب موضوعات مختلفی پیرامون آیین منقبت خوانی در افغانستان طرح گرديده است.
از جمله: در فصل اول، بیان مفاهیمی چون: آیین، منقبت، تشیع و پیشینه پژوهش در زمینه مناقب خوانی در افغانستان، در فصل دوم، پیشینه مناقب سرایی در افغانستان، در فصل سوم، آیین مناقب خوانی در افغانستان، در فصل چهارم، مشاهیر مناقب خوانی در افغانستان امروزین، در فصل پنجم، مراکز و مجالس منقبت خوانی و در فصل ششم، کارکردها و آسیب شناسی مورد بررسی قرار گرفته و به رشته تحریر درآمده است.
متقاضیان عزیز می‌توانند این کتاب را از فروشگاه کتاب دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) -افغانستان، واقع در کابل، دهبوری، چهارراهی شهید، تهیه کنند.