<

منتشر شده در : 1402/08/06

باز دید ها:35

کارگاه کار آفرینی و اقتصاد (2)در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

 کارگاه کار آفرینی و اقتصاد (2)روز چهارشنبه تاریخ: 3/8/1402 درصنف شماره 301 نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار گردید.
 کارگاه کار آفرینی و اقتصاد با ارائه استاد غلام علی احمدی در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان با اشتراک دانشجویان برگزار شد.
کارگاه کارآفرینی و اقتصاد(2) در دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) در طبقه سوم صنف 301 توسط استاد غلام علی احمدی ارائه گردید در ابتدا استاد از حضور اشتراک کنندگان ابراز خرسندی نموده و خوش‌آمد گفتند این کارگاه در ادامه کارگاه قبلی کارآفرینی و اقتصاد برگزار شد در آغاز جلسه مرور (یادآوری) کوتاه از جلسه قبلی صورت گرفت و در این جلسه مطالب ذیل بیان شد.
تعریف نوآوری از دیدگاه دانشمندان: شوم پیتر می‌گوید افرادی در بین سایر آحاد جامعه با خطرپذیری اقدام به نوآوری کرده و با نوآوری آن‌ها، فرآیند تخریب خلاق در درون نظام اقتصادی کامل شده و به‌این‌ترتیب رشد و توسعه اقتصادی در این نظام امکان‌پذیر می‌شود.
نوآوری یا ابداع کاربردی و عملی کردن افکار و اندیشه‌های نو و بدیع ناشی از خلاقیت است.
تفاوت خلاقیت و نوآوری: خلاقیت فعالیت ذهنی و عقلایی برای به وجود آوردن ایده‌ای جدید و بدیع است حال‌آنکه نوآوری تبدیل خلاقیت به عمل یا نتیجه است؛ و در ادامه موضوعات ذیل نیز بیان شد.
ویژگی‌های نوآوری. انواع نوآوری، موانع نوآوری، سطوح نوآوری، بخش دیگر موضوع کارآفرینی و ویژگی‌های کارآفرینان موفق بود که با مثال‌های عملی و تجربی از کارآفرینان موفق دنیا به دانشجویان و اشتراک کنندگان گفته شد.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28