منتشر شده در : 1402/10/11
باز دید ها:70
دیدار و گفتگوی ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان با رئیس نظارت و ارزیابی آکادمیک وزارت تحصیلات عالی
ریاست نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان روز یکشنبه تاریخ 1402/10/10 با رئیس نظارت و ارزیابی آکادمیک وزارت تحصیلات عالی دیدار و گفتگو نمود.
حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان و هیئت همراه با آقای حافظ مولوی احمدالله حماد رئیس نظارت و ارزیابی اکادمیک وزارت تحصیلات عالی در مقر وزارت تحصیلات عالی دیدار و گفتگو نمود.
در ابتدا آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت به معرفی و فعالیت¬های نمایندگی و دستاوردهایی که در سال های اخیر داشته است پرداختند، ایشان ضمن بر شماری قابلیت¬ها و ظرفیت¬های که در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان وجود دارد فرمودند: یکی از قابلیت¬های خوبی که در نمایندگی وجود دارد، داشتن سیستم اداری الکترونیکی (اتوماسیون) است که این امر در ساده¬سازی اداری و کاهش هزینه¬ها بسیار موثر است. این سیستم علاوه¬بر اینکه سهولت¬های زیادی را در بخش اداری ایجاد کرده است، زمینه¬های تقلب را توسط بخش¬ها نیز گرفته و به راحتی می¬توان بر همه¬ی بخشها نظارت نمود. بنابراین دانشگاه این قابلیت را دارد که آن را در اختیار وزارت محترم تحصیلات عالی قرار داده، تا بخش¬های اداری از حالت فیزیکی و کاغذی خارج و الکترونیک گردد.
آقای دکتر ثابت ضمن تاکید بر جلوگیری از تقلب و حفظ حق مالکیت فکری و الکترونیک¬سازی تحقیقات و پایان-نامه¬های فرمودند: نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان تنها نهادی است که در افغانستان حق مالکیت فکری و حفاظت از آن را مورد توجه قرار داده و با سیستم طراحی شده¬ی که در اختیار دارد، این توانایی را دارد که هیچ پایان¬نامه، مقاله و کتاب تکراری که در آن حق مالکیت فکری دیگران نقض گردد صورت نگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ثابت در ادامه کاربرد برنامه سینا وب را ارائه نموده و فرمودند: به منظور برگزاری کنفرانس¬های علمی، راه¬اندازی مجله¬ها و نشریات علمی یکی از ابزارهای که در اختیار این نمایندگی قرار دارد سیستم¬سازی مقالات علمی است. بدین معنی که در نمایندگی یک برنامه¬ی تحت عنوان سیناویب وجود دارد که وقتی یک شخص قرار است مقاله¬ی خویش را در یکی از نشریات این دانشگاه منتشر نماید از صفر تا صد آن به صورت الکترونیک انجام شده و تمام اسناد و شواهدی که جهت پذیرش، داوری، اصلاحات در آن مقاله انجام می¬گردد به صورت الکترونیک و با حفظ اطلاعات آن مقاله انجام می¬گردد. بنابراین نمایندگی می¬تواند این برنامه را در اختیار وزارت محترم تحصیلات عالی قرار دهد از طریق این برنامه بتواند در جهش علمی دانشگاه¬های دیگر افغانستان بکار گرفته شود.
آقای حافظ مولوی احمدالله حماد رئیس محترم نظارت و ارزیابی وزارت تحصیلات عالی، ضمن خوش آمدگویی، تقدیر و تشکر از حمایت¬های همیشگی نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان و رعایت معیارهای اکادمیک که به عنوان یک دانشگاه خوشنام در افغانستان فعالیت داشته ابراز داشتند : این جای خوشحالی است که دوستان ما از جمهوری اسلامی ایران برای خدمات رسانی به مردم عزیز افغانستان تشریف می آورند و فعالیت می¬نمایند و ما این نوع همکاری را تقدیر نموده و به دیده¬ی قدر می¬نگریم.
ایشان در ادامه گفتند: با وجود ظرفیت¬های خوبی که در آن دانشگاه وجود دارد وزارت تحصیلات عالی در تلاش است از این ظرفیت¬ها به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان خویش استفاده نماید، ایشان درخواست نمودند تا زمینه-های ارتقای ظرفیت در داخل نمایندگی جامعة المصطفی و کشور ایران فراهم گردد تا کارمندان وزارت تحصیلات عالی از دانش و تجارب علمی که در آنجا وجود دارد بهره مند گردد.