<

منتشر شده در : 1402/05/04

باز دید ها:31

توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان مراسم عزدارای روز هفتم ماه محرم الحرام1445 برگزار شد.

 نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان مراسم سوگواری به مناسبت هفتمین روز ماه محرم الحرام با عنوان «جایگاه امام حسین(ع) در منابع اهل سنت» را روز دوشنبه تاریخ 1402/5/2 در نمازخانه نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار کرد.
مراسم سوگواری به مناسبت هفتمین روز ماه محرم الحرام با عنوان «جایگاه امام حسین(ع) در منابع اهل سنت» با حضور کارمندان برگزار گردید. مراسم بعداز نماز عصر با سخنرانی آقای سید عزت الله احمدی آغاز و با سینه زنی توسط آقایان محمد نبی مصباح، مصطفی رضایی و خان علی کاظمی به پایان رسید. 
آقای احمدی ابتدا در مورد جایگاه و احترام امام حسین (ع) در نزد علمای اهل سنت سخنان خویش را شروع نموده و  گفت: امام حسین(ع) از جایگاه و احترام و ارزش بالایی نزد علمای اهل سنت برخودار است. شهادت امام حسین (ع) نزد اهل سنت، نمونه ای از فداکاری و دفاع از حق و تلاش امام حسین(ع) برای احقاق حق از ظالمان است و بهترین دلیل بر این مسئله منابع روایی، تفسیری، تاریخی اهل سنت است که مطالب زیادی در باب مناقب و فضائل امام حسین(ع) نقل نموده اند.
ایشان در ادامه افزود: آیات فراوانی درشان امام حسین(ع) نازل شده که مفسرین اهل سنت بعضی را درباره آنحضرت تفسیر کرده اند، و بعضی دیگر را تأویل و تطبیق نموده اند. آیات مباهله، تطهیر، مودت از جمله آنهاست.
احمدی به کتابی از منابع اهل سنت اشاره نموده و اظهار داشت: ابن کثیر در کتاب «البدایة و النهایة » در باره مقام امام حسین(ع) چنین می نویسد:
پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم حسن(ع) و حسین(ع) را گرامی می داشت و به آنها محبت زایدالوصفی می کرد . لذا حسین علیه السلام از صحابه پیامبر به شمار می رود و با آن حضرت تا دم مرگ آن بزرگوار، محشور و مصاحب بوده و حضرت رسول(ص) نیز از او رضایت کامل داشته، اگرچه حسین علیه السلام در سنین کودکی بود.
ایشان در پایان گفت: امام حسین(ع) نزد شاعران اهل سنت نیز از جایگاه والایی برخوردار است، علامه اقبال لاهوری سروده های بس زیبا در وصف امام حسین(ع) و فلسفه قیام عاشورا، تحت عنوان «رمز قرآن از حسین آموختیم» دارد که نشان دهنده عشق و ارادت اقبال به امام حسین(ع) و نهضت او را نشان میدهد.
هفتمین روز مراسم سوگواری شهادت امام حسین(ع) در نمازخانه نمایندگی با دعائیه توسط آقای احمدی به پایان رسید.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28