<

منتشر شده در : 1402/11/07

باز دید ها:230

نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان مقام اول در میان دانشگاه های خصوصی و مقام دوم در کل دانشگاه های کشور افغانستان را در کنفرانس ملی بهبود نهادهای تعلیمی و تحصیلی افغانستان را کسب کرد.

نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان در کنفرانس ملی بهبود نهاد های تعلیمی و تحصیلی که در روز پنجشنبه تاریخ 1402/11/5 به پایان رسید مقام اول در میان دانشگاه های خصوصی و مقام دوم در کل دانشگاه های کشور افغانستان را کسب کرد.

کنفرانس ملی بهبود نهادهای تعلیمی و تحصیلی افغانستان که از سوی وزارت تحصیلات عالی افغانستان در دانشگاه تعلیم و تربیه کابل به مدت دو روز از تاریخ 4/11/1402 الی تاریخ 5/11/1402 با اشتراک مقام های دولت افغانستان، رئسا، معاونان و اساتید دانشگاه های دولتی و خصوصی با هدف بهبود و تقویت نهادهای تعلیمی و تحصیلی و ایجاد همکاری و هماهنگی میان وزارت تحصیلات عالی و وزارت معارف افغانستان دایر گردید.

در این همایش علمی که دانشگاه‌های دولتی و خصوصی از ولایات مختلف افغانستان مشارکت داشتند، 182 مقاله به دبیرخانه همایش رسیده بود که 33 مقاله آن به عنوان مقالات برتر با درجه الف و بیش از 50 مقاله با درجه ب پذیرفته شده است که در مجلات معتبر علمی ملی و بین المللی چاپ خواهد شد. نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان با ارائه 19 مقاله و 17 مقاله پذیرفته شده، در میان دانشگاه‌های خصوصی مقام اول و در میان تمامی دانشگاه‌های کشورافغانستان، اعم از دولتی و خصوصی، مقام دوم را بدست آورده و تندیس همایش و لوح تقدیر را دریافت نمود.

در مراسم افتتاحیه  کنفرانس، مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست الوزرا گفت: افغانستان در یک مرحله حساس قرار دارد و بیرون آمدن از وضعیت دشوار کنونی، نیازمند کار جهادی در عرصه‌های مختلف، بخصوص در عرصه‌های  تعلیمی و تحصیلی می باشد.

شیخ مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی کشور افغانستان، وزارت معارف را به عنوان پایه و اساس نظام تعلیمی و تحصیلی کشور خواند که می‌تواند دانش آموزان فرهیخته و موفق را در اختیار وزارت تحصیلات عالی قرار دهد و رسالت تحصیلات عالی است که کادرهای علمی نخبه و نیروی انسانی حرفه‌ای و متخصص را تحویل جامعه دهد. وی اظهار داشت اگر این دو وزارت ارتباط و همکاری بیشتر داشته باشد، می‌تواند زمینه‌های رشد جامعه در ابعاد مختلف را فراهم کند. وزیر تحصیلات عالی از استادان نهاد های تحصیلی کشور خواست که در ولایت های مربوطه شان با رؤسای معارف در تماس باشند و در راستای پیشرفت معارف در جامعه شان کار مشترک داشته باشند.

مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف(آموزش و پرورش) با اشاره به جنگ‌های فکری و تهاجم گسترده فرهنگی، براین نکته تأکید داشت که در هردو وزارت باید بر افکار اسلامی و علوم دینی توجه بیشتر داشته باشد.

معاون وزارت تحصیلات عالی، رئیس تحقیق، تألیف و ترجمه وزارت تحصیلات عالی، معاون وزارت معارف، معاون وزارت امر به معروف و نهی از منکر از دیگر سخنرانان این همایش علمی بودند.

قابل ذکر است که در این همایش 26 مقاله برتر در موضوعات مختلف مربوط به آموزش و پرورش و تحصیلات عالی قرائت گردید. ارائه کنندگان مقالات بعد از ارائه به سه سوال راجع به مقاله خود پاسخ دادند.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28