<

منتشر شده در : 1402/03/14

باز دید ها:231

توسط نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان با همکاری دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در افغانستان همایش علمی «اندیشه های تقریبی امام خمینی (ره)» برگزار گردید.

 به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان با همکاری دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در افغانستان همایش علمی «اندیشه های تقریبی امام خمینی (ره)»  روز جمعه در تاریخ 1402/3/12 در سالن همایش های جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار گردید.
 معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، رئیس دارالانشاء شورای علمای شیعه افغانستان، نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان، مدیران مدارس علمیه، شخصیت های علمی، مذهبی و سیاسی، دانشجویان و طلاب مدارس علمیه در این همایش حضور داشتند.
همایش با قرائت قرآن کریم توسط قاری فضل احمد امید آغاز گردید سپس آقای سید محمد عالمی مقاله خویش تحت عنوان وحدت و تقریب مذاهب اسلامی در گفتار و رفتار امام خمینی(ره) ارائه کرد و بعدا مداح اهلبیت آقای حکیمی مداحی نمودند، آقای سید حسین عالمی بلخابی رئیس دارالانشاء شورای علمای شیعه افغانستان گفتند: امام خمینی(ره) زمانی به مبارزه پرداخت که نظریه جدایی دین از سیاست و اینکه دین افیون ملت ها است جولان میداد اما این امام (ره) این نظریه را با نوشتن کتاب کشف الاسرار باطل نمود همچنان در زمانی که معروف بود که جهان باید دو قطبی باشد امام(ره) با شعار نه شرقی و نه غربی حاکمیت اسلامی را مطرح نمود و شعارش را به کرسی نشاند.
در ادامه همایش آقای سید عبدالله حسینی مقاله خویش را ارائه نمود، ایشان گفتند: تقریب به معنای هم گرایی و هم پذیری یک شعار سیاسی صرف نیست بلکه یک امر نازل شده از سوی خداست که در قرآن مورد تاکید قرار گرفته است.
 آقای نجاریان معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در سخنرانی خویش گفتند: جذابیت شخصیتی امام(ره)  باعث جذب جوانان و گرویدن آنان به اندیشه ایشان شدند، همچنان صداقت در گفتار و ایمان مستحکم شان باعث گسترش اندیشه های امام(ره) در سراسر جهان شد.
مولوی حق پرست استاد دانشگاه کابل سخنران بعدی همایش در سخنان خویش امام خمینی (ره) را مصلح قرن خواند و گفت: یگانه اصلی که ما را به تقریب و حدت می رساند اعتصام و چنگ زدن به ریسمان الاهی است و باید از تفرقه بین مذاهب اسلامی پرهیز نمود و امام(ره) عملا این آیه را با اعلام هفته وحدت و روز جهانی قدس تفسیر کرد.
آیت الله محمدی سخنران بعدی همایش بود، ایشان در بیانات خویش گفتند: جهان اسلام از نظر فرهنگی و سیاسی در وضع خوبی نیست و جوانان تحصیل کرده مجذوب ظواهر شرق و غرب هستند که راه برون رفت از این وضعیت نشان دادن راه امام(ره) به این جوانان است.
آقای حجت الاسلام دکتر اکبر فلاح نژاد نماینده مقام معظم رهبری در افغانستان در سخنرانی خویش فرمودند: در زمانی که اندیشه و ادبیات سوسیالیزم و لیبرالیزم در ملت ها سیطره داشت امام(ره) یک ادبیات جدید را وارد گفتمان سیاسی جهان کرد که این ادبیات عبارت است از گفتن از حق، عدالت و آزادی همراه با کرامت انسانی، عقلانیت و معنویت بود.
در پایان آیت الله حجت سخنرانی نمود، ایشان با تاکید بر ابعاد مختلف زندگی و شخصیتی امام(ره) فرمودند: سرلوحه شخصیت و انقلاب امام(ره) توحید بود، همچنان ایشان گفتند: اینکه امام خمینی(ره ) ماندگار شده است بخاطر وصل به توحید بود زیرا توحید است که تمامی مذاهب و اندیشه های اسلامی را به همدیگر تقریب مینماید.

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28