<

منتشر شده در : 1402/03/04

باز دید ها:221

توسط نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان، نشست علمی «جایگاه تصمیم‌گیری در حرفه تدریس» برگزار گردید

 به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان نشست علمی «جایگاه تصمیم‌گیری در حرفه تدریس» در تاریخ 1402/3/2 در سالن دفاعیه نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه افغانستان برگزار گردید.
 در این نشست علمی آقای محمدحیدر یعقوبی و آقای محمدعارف صداقت کارشناسان و آقای دورانعلی محسنی دبیری نشست مذکور را به عهده داشت.
آقای یعقوبی ضمن تشکر از دست‌اندرکاران نشست و دانشجویان، بیان داشت که تعلیم و تربیت مطلوب نیازمند پیش‌شرط‌ها و عوامل مختلف می‌باشد که بایسته است قبل از شروع آموزش و در فرایند آموزش و بعد از آموزش فراهم باشد. فقدان هریک از این عوامل متناسب با نقش آن عامل به فرایند آموزش آسیب وارد می‌کند. وی یکی از این عوامل را «تصمیم‌گیری» معرفی نمود و اظهار داشت: که منظور وی از این مفهوم به‌معنای دم‌دستی کلمه انتخاب بهترین راه‌حل از میان راه‌حل‌های موجود است. آقای یعقوبی سپس، به اهمیت، جایگاه و نقش تصمیم‌گیری در فرایند تعلیم و تربیت اشاره نمود و بیان داشت: چنانچه تصمیم‌گیری به‌ صورت درست انجام شود، یادگیری بهتر و مؤثر شاگردان، موفقیت در پیشرفت تحصیلی و جهت‌دهی درست شغلی و فراتر از آن آینده متربی را رقم می‌زند.
آقای صداقت، سخنان خود را را با بررسی انواع تصمیم‌گیری و سطوح تصمیم‌گیری پی گرفت. آقای صداقت بیان داشت که تصمیم‌گیری از یک ‌نظر به استبدادی، مشورتی، شورایی، تفویضی و مشارکتی تقسیم می‌شود. وی در ادامه به بیان مزایا و معایب هریک پرداخت و در نهایت سطوح تصمیم‌گیری را تشریح نمود. ایشان از تصمیم‌گیری در سطح سازمانی و فرو سازمانی سخن گفت تصمیم‌های فرو سازمانی را نیز به فردی و غیر فردی دسته‌بندی نمود و هرکدام را به تفصیل بیان نمود

آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28