منتشر شده در : 1401/10/03

مراسم اختتامیه نمایشگاه آثار پژوهشی دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص)- افغانستان برگزار شد

مراسم اختتامیه نمایشگاه آثار پژوهشی دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) – افغانستان در تاریخ 1/10/1401، رأس ساعت 10 در سالن همایش‌های دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) العالمیه-افغانستان با حضور ریاست محترم دانشگاه آقای حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید عبدالحمید ثابت، معاون محترم پژوهش، ریاست مرکز پژوهشی، ریاست دانشکده‌ها، اساتید، دانشجویان و نمایندگان دانشگاه‌های ابن‌سینا، خاتم‌النبیین (ص)، غرجستان و سلام برگزار شد.

پس از تلاوت آیات چند از کلام‌الله مجید توسط قاری محترم، معاون پژوهش آقای دکتر حکمت به ایراد سخن پرداخت. ایشان از کلیه بخش‌های دانشگاه المصطفی (ص) که در برپایی نمایشگاه همکاری نمودند، قدردانی و تشکر نمود؛ و خاطرنشان نمود که برپایی این دو نمایشگاه عظیم در شرایط موجود بدون همکاری ممکن نبود. ایشان در ادامه از دانشگاه‌های همکار که در نمایشگاه اشتراک کرده بودند نیز تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد که در آینده شاهد همکاری بین دانشگاهی بیشتر در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی باشیم.

آقای دکتر حکمت بر اهمیت پژوهش و جایگاه خطیر و بی‌بدیل آن در پیشرفت علمی جوامع اشاره نمود و گفت معاونت پژوهش تلاش می‌کند که فرهنگ تحقیق و پژوهش را در سطح دانشگاه و به‌صورت کلی در جامعه علمی کشور نهادینه کند.

پس از ختم سخنان معاونت محترم پژوهش، از پایان‌نامه برتر دانشجویی تقدیر به عمل آمد و در ادامه لوح تقدیر برای نمایندگان دانشگاه‌های اشتراک کننده در نمایشگاه اهدا گردید.

در پایان مراسم ریاست محترم دانشگاه از کلیه عوامل برنامه‌ریز برگزاری نمایشگاه آثار پژوهشی تشکر نمود. ایشان در این زمینه بیان داشت که برگزاری این نمایشگاه و مشارکت دانشگاه همکار می‌تواند نویدبخش کارهای بین دانشگاهی مؤثرتر و بزرگ‌تر باشد. دکتر ثابت اظهار امیدواری نمود که ممنوعیت منع حضور خواهران و دختران در دانشگاه از سوی امارت اسلامی موقتی باشد و ما شاهد حضور فعال دانشجویان خواهر در دانشگاه باشیم.