منتشر شده در : 1402/01/08

گزارش ورکشاپ طراحی پلان بهبود تدریس و پلان عملیاتی انفرادی (ویژه استادان)

امروز یکشنبه مورخ 1402/01/06 ورکشاپ تحت عنوان گزارش ورکشاپ طراحی پلان بهبود تدریس و پلان عملیاتی انفرادی (ویژه استادان) در سالن تضمین کیفیت برگزار گردید.
در ابتدای معرفی از سه پلان مهم (پلان بهبود تدریس، پلان عملیاتی انفرادی و کورس پالیسی) هر دیپارتمنت در یک مؤسسه تحصیلات عالی گردید. در ادامه پلان بهبود تدریس تعریف و منابع اطلاعاتی برای تهیه این پلان و مراحل نوشتن آن همراه نمونه توضیح و تشریح گردید. به بعضی از سؤالات در این زمینه از سوی ارائه کننده جواب داده شد. بعد از این پلان عملیاتی انفرادی معرفی و تعریف شد و چرایی توجه به تهیه این پلان و نکات مهمی که در تهیه آن باید دقت شود همراه نمونه با استادان مشارکت کننده بحث و گفتگو گردید. در پایان جمع بندی از مطالب ارائه شد و مشارکت کنندگان برگه های ارزیابی ورکشاپ را تکمیل کردند و ورکشاپ به اتمام رسید.