منتشر شده در : 1402/05/17

📘مهلت وزارت تحصیلات عالی افغانستان به دانشجویان سال های گذشته پوهنتون المصطفی برای دفاع از پایان نامه:

🔸بر اساس اعلام وزارت تحصیلات عالی افغانستان، دانشجویان سال های گذشته مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها، می‌توانند از پایان نامه خویش دفاع کنند.

📑 آن دسته از دانشجویان محترم که دروس نظری ایشان  در سال های گذشته تمام شده و هنوز از پایان نامه خویش دفاع نکرده‌اند، بر اساس فیصله شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی مورخ ۱۴۰۲/۳4/15 فقط تا پایان سال۱۴۰۲فرصت دارند از پایان نامه خویش دفاع نمایند.

📃با توجه به اطلاع رسانی مکرر از جانب دانشگاه، در صورت عدم پیگیری توسط دانشجو، دانشگاه در این زمینه مسئولیتی ندارد و عواقب آن بر عهده دانشجو میباشد.

🗓آخرین مهلت:

الی ختم سال ۱۴۰۲

🔗آدرس:

کابل، دهبوری، چهارراهی شهید، دانشگاه جامعه المصطفى (ص) - افغانستان، طبقه چهارم، آمریت برنامه های فوق لیسانس.

🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/ برای اطلاع از آخرین اخبار المصطفی هم‌اکنون عضو شوید.

👇👇👇

🆔http://eitaa.com/newsmiu