منتشر شده در : 1402/07/24

🔸 نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان متن بیانیه ای درمورد حمایت از مقاومت فلسطین و محکوم نمودن جنایات ضد بشری و کشتار مردم مظلوم و بی پناه غزه و فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را منتشر کرد.

📚رئیس نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان حجت الاسلام و المسلمین الحاج دکتور سید عبدالحمید ثابت، در بیانیه‌ای حمایت خویش را از مقاومت فلسطین اعلام کرده و جنایات ضد بشری و کشتار مردم مظلوم و بی‌پناه غزه و فلسطین توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و از جامعه جهانی و جهان اسلام خواستند تا هر چه سریع‌تر به داد مردم مظلوم فلسطین برسند و آنان را از محاصره نجات دهند.

این بیانیه به‌صورت گسترده از طریق فضای مجازی پخش گردید و مورد استقبال مردم قرار گرفت.

🔗آدرس پخش خبر:

👇👇👇