منتشر شده در : 1402/03/21

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه سمینار آگاهی دهی از معیارهای تضمین کیفیت در پوهنتون ( ویژه محصلان)برگزارمی شود

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان سمینار آگاهی دهی از معیارهای تضمین کیفیت در پوهنتون (ویژه محصلان) روز دوشنبه در تاریخ 1402/3/22 در سالن جلسات تضمین کیفیت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

در این سمینار نماینده‌های صنوف برادران اشتراک داشتند، آقای محمد حیدر یعقوبی در ابتدا از اهمیت مسأله تضمین کیفیت در یک‌نهاد تحصیلی مطالبی را بیان کردند و گفتند: تهیه ساختار و معیارها نقشه راه یک پوهنتون است و این امر باعث شفاف‌سازی و بالا رفتن کیفیت تعلیمی در یک مؤسسه خواهد شد. ایشان در ادامه، یازده معیار اصلی و 49 معیار فرعی تضمین کیفیت را که در سه گروه تقسیم شده بودند؛ برای محصلان توضیح دادند. در پایان جلسه هم به سؤالات محصلان پاسخ داده شد و یک جمع‌بندی از کل مطالب ارائه شده صورت پذیرفت.