منتشر شده در : 1402/04/15

نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان کتاب «امام ابوحنیفه او اهل‌بیت علیهم‌السلام» را به زبان پشتو منتشر کرد.

نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان در ادامه فعالیت‌های تحقیقی خود در بهار سال 1402 کتاب «امام ابوحنیفه او اهل‌بیت علیهم‌السلام» به زبان پشتو منتشر کرد.

این کتاب ترجمه کتاب «جایگاه اهل‌بیت علیهم‌السلام از دیدگاه ابوحنیفه» نوشته آقای محمد شفق خواتی است که توسط  آقای اجرالدین اقبال به زبان پشتو ترجمه گردیده است.

در این پژوهش آراء و عقاید امام ابوحنیفه راجع به اهل‌بیت علیهم‌السلام مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و ایشان در شمار ارادتمندان خاص اهل‌بیت ع قلمداد شده است.

این کتاب برای عموم و به‌خصوص دانشجویان کلام اسلامی، تاریخ اسلام و... مفید است.

متقاضیان عزیز می‌توانند این کتاب را از فروشگاه کتاب نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان ، واقع در چهارراهی دهبوری تهیه کنند.