منتشر شده در : 1402/04/15

توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان کتاب «خسارات قابل مطالبه ناشي از نقض قرارداد» نشر شد.

نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان در ادامه فعالیت‌های تحقیقی خود در بهار سال 1402«خسارات قابل مطالبه ناشي از نقض قرارداد» را نشر کرد.

این پژوهش تلاشی است در راستای شناسایی  خسارات قابل مطالبه‌ای که از ناحیۀ نقض قرارداد متوجه یک‌طرف قرارداد می‌شود که به‌صورت مطالعۀ تطبیقی بین فقه اسلامی، حقوق افغانستان و اصول حقوق اروپا انجام پذیرفته و موارد تشابه و اختلاف  توسط آقای عبد الخالق قاسمی تدوین شده است به‌خوبی کشف و بیان گردیده است.

همچنان در این کتاب خسارات قابل مطالبه اعم از خسارات مادی و معنوی موردبحث و بررسی قرار گرفته و از سوی دیگر این اثر تخصصی، درزمینهٔ حقوق قراردادها برای محققان، وکلا و دانشجویان حقوق خصوصی مفید و سودمند خواهد بود.

متقاضیان عزیز می‌توانند این کتاب را از فروشگاه کتاب نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان ، واقع در چهارراهی دهبوری تهیه کنند.