منتشر شده در : 1402/04/17

به همت نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان کتاب«درس‌نامه حقوق کار» منتشر شد.

مایندگی جامعة المصطفى افغانستان در ادامه فعالیت‌های تحقیقی خود در بهار سال 1402 کتاب«درس‌نامه حقوق کار» منتشر کرد.

کتاب « درس‌نامه حقوق کار» توسط آقای علی‌محمد میرزایی  تدوین گردیده است که تلاشی است در راستای شرح و تبیین قانون کار افغانستان به‌صورت درس‌نامه که در 16 درس برای دانشجویان مقطع لیسانس رشته حقوق سامان‌یافته است.

در این کتاب اضافه بر قوانین کار افغانستان، حقوق و قوانین کار دیگر کشورها نیز موردتوجه قرار گرفته است و جوانب مختلف حقوق کار مطابق قانون کار افغانستان تبیین گردیده است.

این اثر تخصصی درزمینهٔ حقوق کار برای استادان رشته حقوق, محققان، وکلا و بخصوص دانشجویان حقوق مفید است.

متقاضیان عزیز می‌توانند این کتاب را از فروشگاه کتاب نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان، واقع در چهارراهی دهبوری تهیه کنند.