منتشر شده در : 1402/05/19

مهلت وزارت تحصیلات عالی افغانستان به دانشجویان سال‌های گذشته پوهنتون المصطفی برای دفاع از پایان‌نامه

بر اساس اعلام وزارت تحصیلات عالی افغانستان، دانشجویان سال‌های گذشته مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها، می‌توانند از پایان‌نامه خویش دفاع کنند.

آن دسته از دانشجویان محترم که دروس نظری ایشان  در سال‌های گذشته تمام شده و هنوز از پایان‌نامه خویش دفاع نکرده‌اند، بر اساس فیصله شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی مورخ ۱۴۰۲/۳4/15 فقط تا پایان سال۱۴۰۲فرصت دارند از پایان‌نامه خویش دفاع نمایند.

با توجه به اطلاع‌رسانی مکرر از جانب دانشگاه، در صورت عدم پیگیری توسط دانشجو، دانشگاه در این زمینه مسئولیتی ندارد و عواقب آن بر عهده دانشجو می‌باشد.

آخرین مهلت: الی ختم سال ۱۴۰۲

آدرس:کابل، دهبوری، چهارراهی شهید، دانشگاه جامعه المصطفى (ص) - افغانستان، طبقه چهارم، آمریت برنامه‌های فوق‌لیسانس.

کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/ برای اطلاع از آخرین اخبار المصطفی هم‌اکنون عضو شوید.