منتشر شده در : 1402/08/17

برگزاری کارگاه نحوه سی وی نویسی به‌طور آکادمیک در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

کارگاه نحوه سی وی نویسی به‌طور آکادمیک روز چهارشنبه تاریخ 1402/8/17 در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

کارگاه نحوه سی وی نویسی به‌طور آکادمیک با ارائه استاد سید عقیل فاطمی با اشتراک دانشجویان نمایندگی برگزار شد.

فاطمی در ابتدا سی وی (CV) را تعریف نموده و گفت: سی وی مدرکی است که از تجربیات تحصیلی ؛ علمی و حرفه‌ای یک فرد تنظیم می‌شود و نحوه نوشتن سی وی آکادمیک سه روش اصلی باید در نظر گرفته شود.

اول قالب زمان : این نوع CV بر اساس توالی زمان تنظیم می‌شود. یعنی از زمان شروع تحصیل تا ختم آن؛ همه اطلاعات را بر اساس تاریخ درج می‌نماییم و در این نوع سی وی بیشتر تحصیل و اندوخته‌های دانشی ثبت می‌شود.

دوم قالب عملکرد :این نوع سی بیشتر بر مهارت‌ها، عملکردها ، جوایز، سابقه کاری افراد تمرکز دارد.

سوم قالب ترکیبی : در این نوع سی وی کلیه اطلاعات مهم ( تحصیلی ، مهارت‌ها ) درج می‌گردد.

فاطمی بعد از تعریف و ارائه مطالب تئوری، نحوه سی وی نویسی آکادمیک را به‌طور عملی و به شیوه‌های مختلف با استفاده از قالب‌های جدید و مدرن برای اشتراک کنندگان ارائه نمود.