منتشر شده در : 1402/06/02

شمارۀ پنجم دو فصلنامۀ «یافته‌های فقهی اصولی» در ادامه فعالیت‌های تحقیقی نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان در بهار و تابستان سال 1402 منتشر گردید

نشر شمارۀ پنجم دو فصلنامۀ «یافته‌های فقهی اصولی» توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

شمارۀ پنجم دو فصلنامۀ «یافته‌های فقهی اصولی» در ادامه فعالیتهای تحقیقی نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان در بهار و تابستان سال 1402 منتشر گردید.

این شماره، مقالات زیر را در خود جای داده است:

1. بررسی تحلیلی- انتقادی علم اصول در منظومۀ معرفتی شیعی؛

2. قواعد فقهی ناظر بر ضمان قهری و مسئولیت مدنی؛

3. مبنای مسئولیت مدنی در فقه (2)؛

4. بررسی عدالت حاکم در فقه شیعه و اهل سنت؛

5. بررسی و نقد ادلۀ قرآنی منع قضاوت زنان در فقه؛

6. طهارت و نجاست کافر در فقه جعفری.

متقاضیان عزیز می‌توانند این نشریه را از فروشگاه کتاب دانشگاه جامعة المصطفی(ص) افغانستان، واقع در کابل، دهبوری، چهارراهی شهید، تهیه کنند.

نیز خوانندگان می‌توانند فایل الکترونیکی آن را از آدرس اینترنتی ذیل به دست آورند: سامانه مدیریت نشریات علمی جامعة المصطفی (miu.edu.af)