منتشر شده در : 1402/05/18

سمینار بررسی معیار اصلی شماره 5: برنامه‌های اکادمیک در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

سمینار بررسی معیار اصلی شماره 5: برنامه‌های اکادمیک در روز یکشنبه تاریخ 1402/5/16 در سالن جلسات تضمین کیفیت نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

سمینار بررسی معیار شماره 5: برنامه‌های اکادمیک ویژه پوهنحی‌ها و آمرین دیپارتمنت دانشگاه برگزار شد. ارائه‌دهنده آقای محمد حیدر یعقوبی در ابتدا معیارهای یازده‌گانه را شرح مختصری دادند و در ادامه به معیار اصلی شماره 5 که برنامه‌های اکادمیک است؛ پرداختند. ایشان گفتند: معیار اصلی شماره 5، از 371 زیرشاخص 71 شماره را به خود اختصاص داده است که کل برنامه‌های اکادمیک در آن مطرح شده است و سه کمیته اصلی (کمیته نصاب، کمیته امتحانات اصلی و فرعی و کمیته آموزش الکترونیکی اصلی و فرعی) بیان شده است.

در ادامه سمینار هفت زیر معیار که در معیار پنجم بحث می‌شود مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در پایان جلسه هم پرسش و پاسخ درزمینهٔ معیار شماره پنجم (برنامه‌های اکادمیک) صورت پذیرفت و جواب به سؤالات مطرح شده از سوی مخاطبین داده شد و درنهایت جمع‌بندی از مطالب سمینار ارائه گردید.