منتشر شده در : 1402/04/04

توسط نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان جلسه دفاعیه از پایان‌نامه ماستری برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان جلسه دفاعیه از پایان‌نامه ماستری روز شنبه تاریخ 1402/4/3 در سالن دفاعیه نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

جلسه دفاعیه از پایان‌نامه ماستری آقای محمد عمران اناب دانشجوی ماستری رشته تفسیر و علوم قرآن با عنوان «جایگاه قدس در آیات و روایات و جوامع اسلامی با تأکید بر جامعه افغانستان» با حضور هیئت‌داوران و دانشجو برگزار شد. دانشجو پس با بر شماری اهمیت قدس و جایگاه آن در آیات و روایات دینی و نیز در جوامع اسلامی به علل انتخاب موضوع و بازخوانی جایگاه آن در جوامع اسلامی ازجمله افغانستان پرداخته و پایان‌نامه خویش را از جهت ساختار و محتوا به هیئت‌داوران معرفی نمود. در ادامه آقای محمد کریم امیری استاد داور ضمن بر شماری نکات مثبت موجود در پایان‌نامه، با توجه به وجود منابع و مطالب فراوان در این زمینه نکاتی را جهت اصلاح و بهبودی و تکمیل پایان‌نامه بیان نمود. سرور حسینی استاد راهنمای دانشجو نیز قدس را از موضوعات دارای اهمیت در جوامع اسلامی ازجمله افغانستان دانست که در نهادهای آکادمیک افغانستان تاکنون کار جدی در این زمینه انجام نشده است. از همین رو پایان‌نامه دانشجو محمد عمران اناب را دارای اهمیت دانست که با تکمیل نکات موردنظر هیئت‌داوران می‌تواند آغاز مهمی در این زمینه به شمار آید. پایان‌نامه با در نظر داشت نکات تکمیلی موردنظر هیئت‌داوران با درجه بسیار خوب موردپذیرش هیئت‌داوران قرار گرفت.