منتشر شده در : 1402/03/30

به همت نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان مراسم عزاداری شهادت حضرت امام جواد(ع) برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان مراسم عزاداری شهادت حضرت امام جواد(ع) روز دوشنبه تاریخ 1402/3/29 در نمازخانه نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

مراسم شهادت حضرت امام جواد(ع)  با حضور اساتید و کادر اداری نمایندگی بعد از ادای نماز ظهر و عصر با تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای نیازی آغاز گردید و در ادامه  آقای احمد ذبیح افشاگر سخنرانی کرد. ایشان نمونه¬هایی از سیره رفتاری و اجتماعی امام جواد(علیه السلام) در مواجهه با جریان‌های انحرافی و رفتارهای خلاف هنجارهای دینی را ذکر نمود و در ادامه حدیثی از کلام گهربار امام جواد(علیه السلام) در رابطه چگونگی رسیدن به قرب الهی و بندگی خداوند متعال بیان کرد و با ذکر مصیبت و دعا، محفل عزاداری پایان یافت.