منتشر شده در : 1402/03/28

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان صنف های درسی دانشجویان برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان صنف¬های درسی دانشجویان روز شنبه تاریخ 1402/3/27 در سالن جلسات تضمین کیفیت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

جلسه با قرائت قرآن کریم توسط آقای محمد عارف معرفت آغاز گردید. در ادامه آقای محمد نبی امینی ضمن بیان خیرمقدم، عناوین برنامه‌های فرهنگی و قرآنی نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان را در سال جاری توضیح داده و خواهان حضور و مشارکت دانشجویان در این برنامه‌ها شدند.

در ادامه نماینده‌های صنف‌های دانشجویی ضمن استقبال از برگزاری این نوع جلسه و کلیت برنامه‌های فرهنگی و قرآنی، خواهان استمرار برگزاری آن به‌صورت ماهوار گردیدند و هرکدام نقطه نظرات خویش را در مورد برنامه‌های فرهنگی و قرآنی ازجمله مکانیزم تشکیل انجمن‌های فرهنگی بیان داشتند.

در پایان جلسه جمع‌بندی شد که نماینده‌های صنف‌های دانشجویی گزارش جلسه و موضوع تشکیل انجمن‌های فرهنگی را به اطلاع دانشجویان برسانند و نقطه نظرات کلی آنان را گرفته و در جلسه بعدی روی نحوه تشکیل انجمن‌های فرهنگی و سایر برنامه‌ها گفتگوی مجدد انجام گیرد.