منتشر شده در : 1402/03/24

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان نشست علمی «چیستی و جایگاه مدیریت دولتی» برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان نشست علمی «چیستی و جایگاه مدیریت دولتی» روز سه¬شنبه در تاریخ 1402/3/23 در سالن دفاعیه نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

کارشناسان نشست آقایان عزیز‌الله خلیلی، سیدتقی موسوی و محمدهاشم شایان و دبیر نشست آقای محمدعلی نظری بود.

آقای شایان نخست به چیستی و جایگاه مدیریت دولتی پرداخت، آقای موسوی به سیر تاریخی مدیریت در جوامع بشری پرداخت و مدیریت را به‌صورت سنتی و بدون تفکر همزاد بشر دانست اما مدیریت دولتی را به‌مثابه یک رشته علمی مربوط به اواخر قرن نوزدهم و بیستم معرفی نمود. آقای خلیلی به پارادایم‌ها و نظریه‌های علم مدیریت و به‌صورت ویژه مدیریت دولت پرداخت.

این نشست که هم‌زمان به‌صورت آنلاین پخش می‌شد، با استقبال دانشجویان مواجه شد.