منتشر شده در : 1402/03/20

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان جلسه در مورد ارسال گزارش روزانه به ریاست نمایندگی از طریق اتوماسیون اداری برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان جلسه در مورد ارسال گزارش روزانه به ریاست نمایندگی از طریق اتوماسیون اداری روز شنبه در تاریخ 1402/3/20 در سالن جلسات ریاست نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

در این جلسه در مورد ارسال گزارش روزانه معاونت‌ها، ریاست‌های دانشکده، مراکز و آمریتهای مختلف به ریاست نمایندگی از طریق اتوماسیون اداری داخلی بحث و تبادله نظر صورت گرفت. آقای رحمت‌الله باهنر در مورد نحوه ارسال گزارش روزانه به ریاست نمایندگی موضوعاتی را برای حاضرین در جلسه پیشکش نمودند و سپس حاضرین جلسه به‌طور عملی نحوه ارسال گزارش روزانه را انجام دادند.