منتشر شده در : 1402/03/17

به همت نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه در افغانستان سمینار روش‌های انکشاف پلان کاری یا تطبیقی پوهنتون برای اساتیدبرگزارشد.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان سمینار روش‌های انکشاف پلان کاری یا تطبیقی پوهنتون برای استادان روز سه‌شنبه در تاریخ 1402/3/16 در سالن جلسات تضمین کیفیت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

سمینار روش‌های انکشاف پلان کاری یا تطبیقی پوهنتون برای استادان توسط محمد حیدر یعقوبی ارائه گردید.

در این سمینار موضوعاتی چون مفهوم پلان‌گذاری، انواع پلان‌گذاری در سازمان‌ها و انواع پلان‌گذاری در یک‌نهاد تحصیلی و مراحل انکشاف پلان تطبیقی پوهنتون توضیح داده شد و بعدازآن، ایشان شیوه تدوین پلان استراتژیک را در یک پوهنتون به شکل خلاصه تشریح نمودند و در ادامه گفتند که مطابق پلان استراتژیک به‌صورت سالانه توسط کمیته پلان استراتژیک، پلان تطبیقی دانشگاه تهیه می‌گردد که بعد از تائید شورای علمی دانشگاه به تمام بخش‌ها و کمیته‌ها ضمیمه مکتوب ارسال می‌شود، بعدازآن، مسئولین بخش‌ها و کمیته‌ها پلان عملیاتی سالانه مربوطه خود را طبق پلان تطبیقی پوهنتون تهیه نموده و بعد از تصویب شورای علمی پوهنتون حالت اجرایی به آن می‌دهند و در ضمن ملزم هستند که به شکل ربع وار گزارشات خویش را به بخش مربوطه ارائه نمایند.

در پایان سمینار هم به سؤالات اشتراک کنندگان جواب داده شد و درنهایت جمع‌بندی گردید.