منتشر شده در : 1402/03/15

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم گرامیداشت عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.

به همت نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان مراسم گرامیداشت عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) روز یکشنبه در تاریخ 1402/3/14 در نمازخانه جامعه المصطفی العالمیه در افغانستان برگزار شد.

برنامه با تلاوت آیات کلام‌الله مجید توسط جناب آقای عزیز الله خلیلی آغاز گردید. به دنبال آن دکلمه‌ای تحت عنوان «غمنامه جماران در رثای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)» توسط آقای محمد عارف صداقت خوانده شد. در ادامه کلیپی از لحظات عروج ملکوتی امام راحل و تشیع جنازه تاریخی آن و فرازهایی از سخنان مقام معظم رهبری (دام‌ظله) پخش گردید.

پایان‌بخش برنامه، سخنرانی آقای سروش رضایی بود که با عنوان ویژگی‌های شخصیتی حضرت امام (ره) ایراد گردید.

وی موفقیت‌های امام خمینی (ره) را در دو امر نهفته دانست: یکی توانایی علمی در ابعاد مختلف فقهی، اصولی، فلسفی، عرفانی، تفسیری و مسائل سیاسی روز، دیگری داشتن تقوا و برخورداری از فضایل اخلاقی و معنوی بود که با ساده زیستی و رعایت حدود الهی در زندگی فردی و اجتماعی، توانست انقلاب بزرگی را رقم بزند و به‌عنوان یک شخصیت ممتاز در قرن بیست‌ویک تبدیل گردد.

مراسم با ذکر توسل و دعای پایانی توسط سخنران، خاتمه یافت.