منتشر شده در : 1401/12/24

همایش بین‌المللی زندگی معنوی در اندیشه اسلامی با تأکید بر شاخص‌های فردی و رفتاری» در جامعه المصطفی افغانستان برگزار شد

این همایش بین‌المللی در تاریخ 22/12/1401 از ساعت 9 قبل از ظهر الی ساعت 15 بعدازظهر در سالن همایش‌های نمایندگی المصطفی‌ العالمیه-افغانستان با حضور ریاست نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان برگزار شد.

در ابتدای برنامه قاری بین‌المللی محترم عبد الشکور فلاح آیات چند از کلام‌الله مجید را تلاوت نمود. سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران پخش گردید. همایش با پیام رئیس شورای علمای افغانستان حضرت آیت‌الله صالحی افتتاح گردید.

مولوی ابراهیمی، آیت‌الله محمدی، امام‌جمعه شهر غزنی حجت‌الاسلام‌والمسلمین معتمدی، آیت‌الله علیزاده جاغوری، معاونت پژوهش نمایندگی المصطفی آقای حکمت و ریاست نمایندگی المصطفی جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر ثابت سخنرانان همایش «زندگی معنوی در اندیشه اسلامی» بودند.

از مجموع 36 مقاله چاپ‌شده، نویسندگان هفت مقاله، هریک آقایان عزیزالله خلیلی، محمد عارف صداقت، محمدعلی نظری، محمدباقر اکبری، غلام رسول ناطقی، امیر شاه نوری، الیاسی و مرتضی یوسفی خلاصه مقالاتشان را در همایش ارائه کردند.

پس از پایان برنامه جوایز و لوح‌های تقدیر برگزیدگان جشنواره بین‌المللی شیخ طوسی توسط ریاست نمایندگی المصطفی افغانستان دکتر ثابت و نیز آیت‌الله صالحی اهدا گردید.