منتشر شده در : 1401/10/10

پوهاند فقیری با ریاست دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص)- افغانستان دیدار و گفتگو نمودند

روز چهارشنبه تاریخ 7/10/1401 پوهاند فقیری یکی از اعضای بورد تضمین کیفیت وزارت تحصیلات عالی که به دعوت دانشگاه المصطفی (ص) جهت مشوره دهی در دفتر ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند. آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص) – افغانستان ضمن خوش‌آمد گویی از اهمیت پروسه اعتبار دهی و تضمین کیفیت در یک مؤسسه تحصیلات عالی مطالبی را ارائه کردند. پوهاند فقیری هم از موضوعات مهم تضمین کیفیت در سطح یک‌نهاد تحصیلی مطالبی را ارائه کردند و نکاتی در جهت کسب و اعتبار دهی یک‌نهاد تحصیلی تشریح کردند. در ادامه پوهاند فقیری به سؤالاتی که درزمینهٔ اعتبار دهی و تضمین کیفیت نیاز است پاسخ دادند و از توانمندی دانشگاه بین‌المللی المصطفی (ص)- افغانستان در طی کسب مراحل اعتبار دهی اطمینان دادند. در آخر هم ایشان اعلام آمادگی در مشوره دهی و برگزاری ورکشاپ برای اعضای کدر علمی و بخش‌های اداری را داشتند.