منتشر شده در : 1401/10/04

گزارش اولین جلسه اتاق فکر تضمین کیفیت نمایندگی جامعه المصطفی (ص) العالمیه در افغانستان برگزار شد

روز شنبه تاریخ 3/10/1401 جلسه اتاق فکر تضمین کیفیت با حضور ریاست نمایندگی جامعه المصطفی (ص) العالمیه و مسئولین بخش‌های این نمایندگی برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر سید عبدالحمید ثابت ریاست نمایندگی جامعه المصطفی (ص) العالمیه در افغانستان ابتدا توضیحاتی درزمینهٔ اهمیت و ضرورت اتاق فکر در آمریت تضمین کیفیت این نمایندگی ارائه نمودند. ایشان تضمین کیفیت را از دو زاویه مورد تحلیل قراردادند. اولین زاویه: نقش اجرایی تضمین کیفیت است که اعضای گروه آمریت تضمین کیفیت کار را انجام می‌دهند و دومین زاویه: اتاق فکر در تضمین کیفیت است که باید ازلحاظ تحقیق و توسعه‌ای به آن نگاه کرد و روندها، پروسه¬ها و لوازمی که نیاز است تا تضمین کیفیت به شکل بهتر عمل کند را شناسایی کنند. شناخت محیط سازمان و تعیین نقش افراد و اینکه در کل هر فرد باید در کدام نقش چه‌کاری را انجام دهد باید در این اتاق فکر بحث شود و خروجی مناسبی برای سازمان مشخص شود. در ادامه همه اعضا با تأیید صحبت¬های ریاست محترم دانشگاه نظریات و پیشنهاد‌ها خود را مطرح کردند و در پایان آمریت تضمین کیفیت ملزم شد که فایل معیارهای تضمین کیفیت را در گروه اتاق فکر گذاشته و تمامی اعضا تا جلسه بعدی آن را مطالعه کرده و آماده ارائه نظر و پیشنهاد با رویکرد سیستمی داشته باشند.