معرفی مرکز قرآنی

جایگاه متعالی قرآن کریم به عنوان کتاب هدایت، منبع معرفت وحیانی و برنامه زندگی برای بشر، ضرورت ارجاع حیات فردی و اجتماعی انسان به هدایت آیات الهی را گوشزد می‌کند؛ مرجعیت و مهجوریت، دوشناسه‌ی متعارض برای توصیف احوال معاصر کتاب الهی‌اند که در یک فراگرد تناقض نمون، هم از شاخصه‌های یک مرجع مطمئن ارشادی و معنوی برخوردار و هم در اثر غفلت و بی‌مهری بشر، به غربت و مهجوریت دچار است.

کلام‌خداوند منبع معنوی ارشاد و آرامش انسان بوده و بشر گم شده در تکثّر مسیرهای متناقض، بیش از هر عصری به قرار قرآنی نیازمند است؛ دلبستگان به انبوه رسم‌ها و ایسم‌های مادی، بیش از همیشه خود را در قعر درماندگی، فرو افتاده و دست‌های امید خود را از سراب‌های دنیوی کوتاه می‌بینند. درعمق افسردگی، این ندای توحیدی از ژرفای درون انسان است که دست دل انسان را گرفته، درد درون او را شنیده و درب ذهن او را گشوده و در افقی منوّر به درخشش امید و آگاهی، جان او را به سوی گشایش معنوی سوق می دهد. 

راهبرد متعالی «جامعه المصطفی(ص) العالمیه» در نهضت علمی شکوفایی دانش بشری بر محور وحی الهی و مهجوریت زدایی از آن، هم به پا خواسته از مرجعیت بلا منازع قرآن در رشد علم و معنویت و هم برخواسته از لزوم مهجوریت زدائی از این منبع متقن وحیانی است. اکنون، «مرکز قرآنی المصطفی(ص)» با ابتنا بر منزلت علمی و معنوی کلام الهی و ضرورت ارجاع و استناد اعمال و اخلاق انسانی به این کتاب آسمانی، می‌کوشد تا به یاری خداوند و توجّهات حضرت ولی عصر(عج)، فصل بازگشت به قرآن را با تدوین و اجرای برنامه‌های متنوّع آغاز نموده و با همکاری و همیاری تمام علاقمندان به معارف دینی، این پویش ارزشمند را به ثمر برساند.

هم‌یاری تمام دلبستگان به معنویت و معارف الهی، در هر سطح و سویّه‌ای، یاری دهنده‌ی ما در پیش‌برد برنامه‌ها و نیل به چشم انداز آرمانی جامعه المصطفی (ع) در مرجعیت قرآن و کاربرد آیات الهی در تدوین، تنظیم وطراحی حیات انسانی و قرآنی خواهد بود.

 

مرکز قرآنی المصطفی(ص) برای نهادینه سازی، توسعه و گسترش فعالیت‌های قرآنی در سطح دانشگاه‌ و سایر مراکز علمی پیوسته و همکار، برنامه‌های متنوع آموزشی، نشست‌های علمی مسابقات و المپیاد قرآنی و محفل انس با قرآن را طراحی، تدوین نموده است.


آشنایی با دانشگاه دیدگاه و ماموریت تاریخچه دانشگاه افتخارات علمی پلان استراتیژیک گزارش پیشرفت پلان استراتیژیک
اساتید و کارمندان : 250
محصلین : 4500
کتاب ها : 10300
مقالات انتشار یافته : 150
مقالات بین المللی : 70
کتاب های منتشر شده : 28
بازدید امروز : 75 بازدید دیروز: 100 بازدید کل: 61859