منتشر شده در : 1402/09/05

آغاز امتحانات پایانی سمستر خزانی سال 1402 برادران در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

روز اول امتحانات پایانی سمستر خزانی سال 1402 برادران روز شنبه تاریخ 1402/9/4 در سالن بزرگ اجتماعات نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

امتحانات بعد از استقرار ناظرین و مسئولین برگزاری در جایگاه از قبل تعیین شده و راهنمایی دانشجویان در صندلی‌های مشخص شده در سالن اجتماعات با تلاوت قرآن کریم آغاز شد.

آقای مصطفی احسانی نکاتی را که به‌منظور نظم و بهتر برگزار شدن پروسه امتحانات مطابق قوانین وزارت تحصیلات عالی برای دانشجویان تذکر دادند.

در این روز از امتحانات به تعداد 390 نفر از دانشجویان برادر از دیپارتمنت‌های مدیریت دولتی، مدیریت، مدیریت آموزشی اقتصاد، علوم تربیتی در مقاطع لیسانس و ماستری در دو تایم اشتراک داشتند.

برای بهتر برگزاری امتحانات، فضای آرام و مناسب مهیا شد و جریان امتحان توسط ناظرین و همچنان دوربین‌های امنیتی به‌طور دقیق و جدی نظارت صورت گرفت.