منتشر شده در : 1402/09/06

برگزاری امتحانات پایانی سمستر خزانی سال 1402 برادران در نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان

روز دوم امتحانات پایانی سمستر خزانی سال 1402 برادران روز یکشنبه تاریخ 1402/9/5 در سالن بزرگ اجتماعات نمایندگی جامعة المصطفى افغانستان برگزار شد.

در این روز از امتحانات ناظرین و مسئولین برگزاری قبل از شروع امتحان در جایگاه از قبل تعیین شده  استقرار یافتند و  سپس دانشجویان در صندلی‌های مشخص شده راهنمایی شدند.

امتحان با تلاوت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان آغاز شد.

سپس آقای احمد ذبیح افشاگر مطابق قوانین وزارت تحصیلات عالی نکاتی را که دانشجویان باید به‌منظور حفظ نظم و جلوگیری از اخلال  در جریان امتحان در نظر بگیرند را توضیح داد.

در دومین روز از امتحانات به تعداد 324 نفر دانشجو از دیپارتمنت‌های فقه قضایی، جزا و جرم‌شناسی ، تفسیر و علوم قرآن، حقوق علوم قرآن و حدیث فقه معارف اسلامی در مقاطع لیسانس و ماستری اشتراک داشتند.

جریان امتحان توسط ناظرین و دوربین‌های امنیتی به‌صورت جدی نظارت صورت گرفت.